Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Barri Barceloní
Lliuren més de cinc mil signatures en defensa del nucli històric de Sant Andreu

La CUP considera que és un projecte realitzat des dels despatxos sense cap mena de consulta als implicats i que no respon en absolut a les demandes veïnals del poble de Sant Andreu.

29/02/2012 Política
Lliuren més de cinc mil signatures en defensa del nucli històric de Sant Andreu Lliuren més de cinc mil signatures en defensa del nucli històric de Sant Andreu | Autor: Arxiu
L'associació veïnal de Sant Andreu va lliurar ahir al regidor del districte les 5.359 firmes que han subscrit al·legacions per demanar l'ampliació del pla de protecció del nucli històric del barri barceloní, és a dir, la desafectació de nombrosos edificis que inclou la reforma urbanística prevista per a la zona, i que comporta el seu enderroc total o parcial en els propers cinc anys. El pla està en fase d'al·legacions.

El nucli de Sant Andreu de la CUP a Barcelona
  també ha anunciat que pesentarà al·legacions en relació a la Modificació de Pla General Metropolità de protecció del Nucli Històric de Sant Andreu.

La CUP considera que és un projecte realitzat des dels despatxos sense cap mena de consulta als implicats i que no respon en absolut a les demandes veïnals del poble de Sant Andreu.  També recorda que el consell ciutadà que es va celebrar el darrer 17 de Gener únicament tenia un caràcter explicatiu del projecte sense que les opinions dels veïns fossin vinculants pel districte i sense que el Regidor Raimon Blasi es compromès a acceptar cap de les demandes allà plantejades.

Pla General Metropolità de l’any 1976

El MPGM revisa el Pla General Metropolità de l’any 1976 que preveia zones verdes, equipaments i vials, i afectava un total de 300 cases. Amb el MPGM s’han desafectat, és a dir, s’han salvat, un total de 240 cases, però encara es mantenen 60 cases afectades, part de les quals seran expropiades, en altres casos hauran de cedir part de la seva superfície i en alguns altres casos es manté l’afectació però no s’especifica què s’hi farà. Es preveu, entre altres, la creació del que anomenen des de les instàncies oficials “eixos cívics”, un que anirà des del C. de Malats fins a C. de Ruben Darío (passant pel carrer Jorba) i un altre que va des del Carrer Gran fins a la Meridiana (passant per la Riera de Sant Andreu)

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid