Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
El col·lectiu Joan Pau Giné es presenta a Perpinyà

Avui  a les 19h, és presentarà al cinema Castillet de Perpinyà

09/02/2012 Cultura
Pascal Bizem, Stéphanie Lignon, Benjamin Gross i Chris the Cat Pascal Bizem, Stéphanie Lignon, Benjamin Gross i Chris the Cat | Autor: Col·leciu Giné
Aquesta presentació inclou un mini concert a càrrec de Joan Ortiz, Pascal Bizern, Stéphanie Lignon, Benquebufa, Chris the Cat i altres músics del Col·lectiu, també és projectarà un documental sobre aquest col·lectiu, així com també és farà un debat amb els músics i Ramon Faura (Angelets de la Terra). El preu de l'entrada és de 4,5 €uros, segons informa Vilaweb Catalunya Nord.

D'altra banda, Vilaweb nacional vos ofereix escoltar tres cançons del grup 'Llamp te Frigui' que trobareu aquí de la seua actuació al espai Vilaweb. El grup està format per  Frank Sala (veu), Yolanda Hernandiz (baix)  Benjamin Borne (piano i acordió), i Philippe Dourou (bateria i percusions). Tots quatre interpreten des d'aleshores versions de cançons reivindicatives i tradicionals de tots els Països Catalans, com 'Diguem-ho', 'La Mariana' o 'L'allioli'.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid