Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP critica que el govern de Palautordera es gasti 500.000 euros en un projecte d'urbanització

La CUP ha presentat al·legacions al Projecte d'Urbanització d'un tram del Torrent del Virgili de Santa Maria de Palautordera (Vallès Oriental), aprovat inicialment per decret d'alcaldia el passat 27 de juny, amb un pressupost total de 500.685,56 euros.

La formació no veu prioritari, en aquest context econòmic, un projecte d'urbanització que suposarà pel municipi una despesa de 275.377,058 euros.

17/08/2011 23:41 Territori
 
La formació ha criticat que en l'expedient no s'hi inclogui el document acreditatiu de distribució de càrregues. En aquest sentit, considera que el projecte hauria d'incloure documentació sobre la distribució de càrregues per tal que la població conegui exactament quina despesa suposa l'obra pel municipi, així com per garantir una informació exacta sobre les càrregues a que es veuran sotmesos els propietaris i propietàries afectats.
 

Així, de la normativa vigent n'extreu que la part que correspon al municipi és del 55% del total del cost de l'obra. D'una banda el total de la part que no ha estat urbanitzada corresponent al barranc i de l'altra el 10% de la part urbanitzada, suposant pel municipi una despesa de 275.377,058 euros.

La CUP considera imprescindible reorientar la despesa per tal d'assegurar la cobertura futura de les necessitats de la població de Palau i garantir la suficient autonomia i capacitat econòmica per tal de desenvolupar totes les polítiques socials que són competència bàsica de l'Ajuntament. Per tant veu necessari debatre conjuntament, i amb la participació de la ciutadania, quines han de ser les prioritats per tal de dirigir les despeses a aquells aspectes que palauenques i palauencs considerin més importants.

Per tot plegat, lamenta que aquesta decisió s'hagi pres mitjançant decret d'alcaldia, i en aquest sentit remarca que no hi ha perillositat, urgència o cap altre qüestió perquè no pugui ser debatut i resolt en Ple. En aquest sentit, assegura que el govern no aposta pel consens, per una política de mà estesa i per la transparència.


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid