Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gènere
Jornades de prevenció sobre violència de gènere a Sant Joan Despí

L’objectiu és detectar els primers símptomes i treballar-los a partir de la sensibilització

31/01/2012 Gènere
La Federació Comarcal d'Associacions de Veïns del Baix Llobregat ha organitzat una jornada sobre violència de gènere amb l’objectiu d’oferir eines que permetin detectar els primers símptomes de la violència sexista i evitar així que derivin en víctimes del conflicte. La jornada forma part d’un cicle que Aula Actual està duent a terme sobre l’agressivitat a la societat actual i es durà a terme aquest dimecres a dos quarts de set de la tarda al Centre Cívic les Planes de Sant Joan Despí.

La jornada se centra en la importància de sensibilitzar la població de la necessitat d’identificar el primers símptomes per evitar que, en el futur, esdevinguin víctimes de la violència de gènere. En aquest sentit,
Jordi Balcells, Director de l’Aula, destaca que “comportaments com gelosia o control poden esdevenir les primeres alertes d’un futur conflicte”.

La jornada comptarà amb la participació dels principals agents socials que participen de tota la problemàtica per tal d’oferir una visió global a tots els participants. Els ponents seràn Montse de Anta, treballadora social de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, responsable del SIAD i del circuit local de violència masclista; Fernando Lacasa, coordinador CSMIJ i programa TEVI infants testimonis de violència Olga Ciordia, caporal Mossos d'esquadra, Raquel de la Vega, tècnica del programa Igualtat de la FAVBaix, i Jordi Balcells, director de l’Aula Actual.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid