Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Maulets a les Terres de l’Ebre inicia la campanya contra la violència de gènere

El proper dissabte a les 19:30h, a la Plaça de l’Àngel de Tortosa

L’Assemblea de Maulets de les Terres de l’Ebre ha organitzat l’acte “veus contra les violències masclistes”, que servirà per a presentar la campanya ''No tot són hòsties: paraules i actituds també fan mal''. L'acte està emmarcat dins de la diada 25 de Novembre, "Dia internacional contra la violència masclista"

18/11/2010 00:46 Gènere
L'objectiu d’aquest acte i la campanya és reflexionar sobre les diferents cares del sexisme i les violències de gènere en diferents àmbits de la societat. La campanya es desenvoluparà durant els mesos posteriors i hi haurà materials divulgatius, activitats en centres educatius, xerrades o tallers, a més del portal www.nototsonhosties.cat, que estarà operatiu a partir del dia 25 de Novembre.
 
L'acte de dissabte, “Veus contra les violències de gènere”, comptarà amb diverses intervencions que explicaran com afecta la violència de gènere i les diferents cares del sexisme a diverses persones, dones i hòmens de diferents situacions i contextos. Aquestes persones parlaran d’immigració, sexualitat, dret a l’avortament, precarietat laboral, rols de gènere o maltractaments.
 
També es faran diferents accions i actes a les poblacions d’Amposta i Deltebre, durant els dies següents.
 
Més endavant, passat el mes de novembre, també hi haurà una roda de cinefòrums combinant les 3 poblacions, on es projectaran les pel·lícules ''Boys don't cry'' i ''Mujer contra mujer''. Dues pel·lícules molt relacionades entre elles ja que ens mostren fins a quin punt en la nostra societat tenim uns rols assumits segons siguem homes o dones i segons la nostra opció sexual, i que molts cops ben poc tenen a veure amb la realitat.
 
A partir del mes de gener es realitzaran una sèrie de xarrades -la data exacta de les quals encara està per concretar- on es reflexionarà sobre diferents qüestions al voltant del gènere, la sexualitat i la societat catalana: dona i crisi, el paper de l'home en l'alliberament sexual i en la lluita per la igualtat, sexualitats no normatives, etc.
 
S'estan preparant també diferents activitats als instituts, ja que consideren que és precisament l'edat i l'espai on comencen a desenvolupar-se precisament aquests rols sexistes i les primeres relacions sexuals i afectives, els dos espais majoritaris on pretén incidir la campanya.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid