Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Premià de Dalt
L'ANC se solidaritza amb Maulets

Condemna la criminalització del PP contra el jovent independentista

13/12/2011 Política
Premià de Dalt per la Independència s'ha solidaritzat amb Maulets arran de l'acusació del segon tinent d'alcalde i regidor de Governació, Adolfo Trobalón (PP), contra el jovent independentista arran d'una agressió que va patir a principis de novembre.

Segons manifesten en un comunicat, el nucli de l'ANC a Premià de Dalt dóna suport als joves independentistes i denuncia públicament "els intents de criminalització del jovent independentista per part de l’espanyolisme més ranci representat en el nostre ajuntament per dos regidors del PP, que cal recordar formem part de l’equip de govern".

Els fets es remunten a principis de novembre quan Trobalón va denunciar als Mossos una agressió de la qual va ser víctima dijous 3 de novembre. L'edil va declarar haver rebut diversos cops. Segons el periòdic Premià Plus, el PP va afirmar que l'autor de l'agressió va ser "un grup d'independentistes intolerants feixistes".

Maulets ha denunciat que Trobalón "assenyalava directament el jovent independentista organitzat com a responsables de l'agressió que va patir fa poc". En aquest sentit, afirma que "no podem, ni volem, mantenir-nos passius ni callats. La política d'aquest partit espanyolista, hereu del franquisme, de mostrar una versió violenta i criminal de l'independentisme, ja fa massa temps que dura i aquesta última provocació ha fet vessar el got".

Concentració dilluns que ve

Maulets ha convocat una concentració que tindrà lloc dilluns 19 de desembre a dos quarts de nou del vespre a davant de l’Ajuntament. L'ANC dóna suport a la protesta contra la criminalització de l'independentisme i fa una crida a assistir-hi.
Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid