Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Països Catalans
El PP evita que les Corts condemnin la violència feixista del País Valencià

La moció presentada per Compromís demanava que no només es condemnés l'intent de boicot a la presentació del llibre "Noves glòries a Espanya' de Vicent Flor del 5 de juliol de 2011 a FNAC de València, sinó també que les Corts condemnessin "totes les accions violentes" sofertes per persones, entitats i partits "per part d'organitzacions de l'ultraddreta i neonazis durant els últims anys"

05/12/2011 Drets i Llibertats
La Comissió de Coordinació, Organització i Règim de les Institucions de les Corts ha rebutjat, amb els vots en contra del PP i a favor dels altres tres grups, una proposició no de llei presentada per Compromís en la qual demanava que es condemnés "sense reserves l'intent de boicot" a la presentació del llibre Noves Glòries a Espanya. El llibre de Vicent Flor analitza l'evolució de l'anticatalanisme al País Valencià.

Compromís ha defensat proposició no de llei, explicant que el passat 5 de juliol en la presentació del llibre del sociòleg Vicent Flor a la FNAC de València "un grup de persones pertanyents a organitzacions d'extrema dreta van interrompre a l'acte, van insultar als membres de la taula, van llançar cadires i llibres contra el públic assistent i van utilitzar material asfixiant per impedir el desenvolupament normal de la presentació".

Per la seva banda, el PP ha remarcat que el seu partit està "totalment en contra" de tots els casos relacionats amb la violència, i ha expressat la seva "condemna" als "actes de violència" que, segons ha dit, es van viure durant la constitució de les Corts al juny. Sobre aquest aspecte ha criticat que alguns grups de l'oposició van mostrar "certa complicitat o simpatia".

Tan el PSPV com EUPV han manifestat el seu suport a Vicent Flor i amb la resta de persones que li acompanyaven a l'acte de presentació del llibre, i han denunciat que no es poden qualificar aquests fets d'aïllats.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid