Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Independentistes de la Safor denuncia la presència d'una "feixista" a les llistes del PP de Gandia

NOU PROJECTELara Ramírez, presidenta del GAV, fou identificada per la policia nacional espanyola en l'agressió a una regidora del BNV al Correllengua 2009

Independentistes de la Safor denuncia la presència de la presidenta de la secció local del GAV en la llista electoral del PP de Gandià.El GAV és un conegut grup feixista amb un ampli historial d'agressions i actes violents dirigits a col·lectius d'esquerres, escriptors, entitats culturals, regidors.  La Safor ha patit, darrerament, els atacs d'aquest grup ultradretà, el més greu va ser l'agressió a una regidora del BNV, de l'Alqueria de la Comtessa, que va rebre una pedrada al cap, per part d'un grup de militants o simpatitzants del GAV, quan participava en el Correllengua 2009.

09/04/2011 12:15 Drets i Llibertats
Entre aquestos militants i simpatitzants  del GAV es trobava la seua presidenta local i ara flamant incorporació a la llista electoral del PP,  Lara Ramírez,  identificada per la policia nacional espanyola i posteriorment multada amb 301 euros.

Per a Independentistes de la Safor, "la presència d'una persona de marcat caràcter ultradretà en la seua llista electoral, mostra, clarament, el tarannà del PP, que, a més, de defensar els interessos dels rics i les classes adinerades, premia  a la gent que fa el treball brut,  amb un lloc en la seua llista electoral o  en l'administració pública".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid