Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Reus aplegarà la "9a Escola de tardor" de la COS

El proper 19 de novembre, des de les 10h fins les 19h, al Casal Despertaferro de  Reus.

La 9a "Escola de tardor" de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) va enfocada fonamentalment en els temes més relacionats amb els conceptes bàsics del món sindical i sociolaboral, l’assessorament als Punts d’Informació Laboral, i l’Acció Sindical bàsica als centres de treball, donat el creixement del sindicat, i les creixents necessitats formatives de la militància  i també la militància més jove del conjunt de l’Esquerra Independentista que de mica en mica van acostant-se al sindicalisme.

09/11/2011 11:45 Laboral

En general seran coses bàsiques i senzilles, però al mateix temps importants i claus per l'activitat del sindicat, i de qualsevol persona treballadora que vulgui defensar els seus drets:

Temari i documentació:

1. Nocions i conceptes bàsics de sindicalisme (alliberat, secció sindical, delegat, representant, subvencions, eleccions sindicals, ERO, etc.)

2. Com es crea una secció sindical? (passes a seguir, documents a presentar i on, consells, drets bàsics de les seccions sindicals, etc.)

3. Com crear, organitzar i presentar llistes a les eleccions sindicals?

4. Qüestions bàsiques d'assessorament i acció sindical (Kalashnikity, preguntes amb resposta, etc,)

Amb els documents que s'utilitzaran per preparar la jornada, els diferents quaderns, etc., presentaran la Guia d'Acció Sindical pels i les delegades i militants de la COS (com a document més ample i complet, per ús de les seccions sindicals, PILs, etc.) La documentació serà enviada la setmana prèvia a l'Escola de Tardor.

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid