Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Noves mobilitzacions del professorat contra les retallades

 Els sindicat majoritari del professorat al Principat, l'USTEC (IAC) i els sindacts CGT, UGT i CCOO convoquen una nova concentració aquest dimecres a les 13h davant l'Ajuntament de l'Hospitalet del Llobregat per protestar contra les retallades. 

Després de les mobilitzacions del dissabte passat per denunciar les retallades a l'ensenyament públic, aquesta convocatòria enllaça amb les mobilitzacions convocades al llarg de la passada setmana. Entre aquestes les més destacades van ser les accions que els i les estudiants de l'IES Francesc Macià de Cornellà van realitzar durant la jornada reivindicativa que va culminar amb l'ocupació de l'edifici, amb el suport de gran part del professorat, en què els participants vestien samarretes amb el lema "SOS ensenyament públic i de qualitat".


17/10/2011 23:23 Laboral
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid