Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Govern balear pretén que els professors facin més hores lectives

 El portaveu del Govern autonòmic balear, Rafael Bosch, ha afirmat que l'Executiu plantejarà en la propera Mesa Sectorial d'Educació la possible ampliació de les hores lectives dels professors com a “mesura per optimitzar els recursos de la comunitat”.

La Veu de Mallorca informa que aquest anunci d'ampliació horari laboral, afegit a les retallades, ha estat realitzat pel portaveu durant la roda de premsa posterior al Consell de Govern en contestació als periodistes, que han interrogat Bosch sobre aquesta mesura que l'Executiu planteja aplicar a la comunitat. El portaveu ha apuntat que el Govern ja està en converses amb els sindicats per negociar diversos assumptes de cara a l'inici del proper curs escolar, com les mesures d'austeritat que s'aplicaran.

02/10/2011 23:58 Laboral
Bosch ha precisat que un altre dels temes que es comprendran en aquestes reunions amb els representants dels treballadors serà la possibilitat d'ampliar a 20 les hores lectives dels professors dins de "la franja horària de 37,5 hores d'un funcionari docent ".

Convé recordar que a la Comunitat Autònoma de Catalunya els professors de l'ensenyament públic aquest curs també treballen més hores lectives que a les dues darreres dècades, un fet que s'ha sumat a la congelació salarial i la reducció de plantilles de professorat.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid