Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Harmonies en lluita, agost 2011

 

Un agost amb vacances forçades

Doncs sí, aquest mes no hi ha article d'Harmonies de lluita. No és que no hi hagin hagut novetats, que malgrat poques n'hi han hagut, sinó perquè la pàgina que cada mes resumeix l'article ha estat caiguda aquestes darreres setmanes. Problemes de seguretat, res que no es pugui resoldre i amb el que es pot aprendre a prevenir incidències similars.

03/09/2011 01:53 Harmonies de lluita

En aquesta momentània aturada després d'anys d'Harmonies, espero que el web torni a estar en línia properament.

Com ja s'havia pressentit unes setmanes abans, l'emace Valtonyc ha tret un disc en català, Jazz amb llàgrimes de ron; els Crim comparteixen el seu debut, 10 milles per veure una bona merda, punk rock tarragoní amb mala bava; i els Poker d'asos acaben de treure la seva segona referència, Rap de Barri. Tres descàrregues per escoltar què sona de nou.


El mes que ve, amb tot funcionant de nou (creuem els dits), ampliaré un xic aquests apunts, amb les altres novetats que vinguin.

RXI, música compromesa
www.rxi.cat
info@rxi.cat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid