Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cimera d'alcaldes de les localitats afectades per l'incendi a la Vall d'Albaida

Demà es farà la reunió a l'Ajuntament d'Ontinyent, i estan convocats els alcaldes d'Ontinyent, Albaida, Agullent, Bocairent i Benissoda, Alfafara i Agres.
 
L'alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament, Fran Quesada, han convocat als alcaldes de les localitats afectades per l'incendi de setembre de 2010 a una cimera que servisca per adoptar mesures conjuntes davant de l'actual situació de les serres dels seus termes municipals.

14/09/2011 16:06 Territori

Segons explicava Fran Quesada, el primer contacte entre els representants municipals es va produir el passat cap de setmana a Agullent: "allí tots vam coincidir durant l'acte commemoratiu organitzat per la plataforma ciutadana "Cremats sense fils" en complir-se un any de la catàstrofe mediambiental que va assolar la serra d'Agullent i el paratge natural de Serra de l'Ombria-Pou Clar".

Ara, l'Ajuntament d'Ontinyent ha convocat als alcaldes de les referides localitats per a poder posar en comú els projectes dels diferents consistoris, que permeten fer front a les conseqüències de l'incendi i estudiar possibles nexes de col·laboració per a la consecució d'objectius comuns en aquest sentit. Segons Quesada, "volem demanar a la Conselleria suport econòmic per a poder fer actuacions reals que ajuden a recuperar les serres de la desfeta mediambiental. L'administració autonòmica va prometre al seu dia mesures com la plantació d'un milió d'arbres i altres qüestions mostrant una voluntat d'actuació que per ara no s'està plasmant en fets i que no volem que caiga a l'oblit, perquè hem de restaurar l'ecosistema a la major brevetat possible".

Font: Ara Multimedia

 

Per saber-ne més: 
 
 
 
Crida a la mobilització contra la línia d'alta tensió sobre les serres cremades de la Vall d'Albaida

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid