Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Actes commemoratius pels incendis de la Vall d'Albaida

El proper divendres a les vuit del vespre a la plaça Major d'Agullent i diumenge es farà una marxa per tota la zona afectada, començarà a les deu del matí al poliesportiu d'Agullent.
 
Ara fa un any de la catàstrofe mediambiental que va assolar la serra d'Agullent i el paratge natural de Serra de l'Ombria-Pou Clar un calorós capvespre de setembre, amb vent de ponent i distints focus. 

06/09/2011 01:48 Territori
Per aquest motiu, la Plataforma contra l'alta tensió a les comarques centrals ha preparat per aquest divendres un seguit d'actes per commemorar l'any que es compleix des que es produiren els incendis a la Vall d'Albaida. 
 
"Han passat moltes coses des d'aquell dia", recorden des de la Plataforma contra l'alta tensió a les comarques centrals. Coses com "l'inici d'unes obres ben premeditades, el conseller Cotino plantant pinets per fer-se la foto just on ara les màquines desbrossadores contractades per la mateixa administració estan talant, arrastrant troncs i xafant tota la superfície on comencen a rebrotar pinets, estepa i romer per vendre-ho a una planta de biomassa, propietat de la mateixa empresa que fa la línia de l'alta tensió...".
 
En aquesta línia, la Plataforma proposa eixir de nou al carrer per mostrar el seu rebuig a totes aquestes accions i denunciar "l'espoli que està sofrint la nostra serra".

En els actes preparats prendran part representants dels diferents ajuntaments, així com tota la gent que vulga aportar el seu gra d'arena i, simbòlicament, animen a tots els assistents a portar un ciri, "perquè quants més siguem més força podrem fer!", afirma la Plataforma. 
 
{youtube}AQFhE1QSY7{/youtube}
 
   
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid