Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Talls a les principals carreteres del país en contra de les retallades

"Talls contra les retallades" és el nom d'una iniciativa popular que ha sorgit en el marc de les protestes contra les retallades sanitàries perpetrades pel Govern. La campanya tindrà lloc aquest dissabte 3 de setembre i consistirà en tallar les principals vies de comunicació del Principat durant cinc minuts per obrir-se cinc minuts.

Segons s'explica en el bloc que s'ha creat per difondre la iniciativa, durant el cinc minuts de tall els manifestants informaran els conductors aturats de la situació en què es troba la sanitat catalana.

30/08/2011 00:23 Drets i Llibertats
A més, els manifestants oferiran aigua als conductors i fruita fresca als nens que viatgin als vehicles. Segons assenyalen, el tall és "mapatallsuna manera d'unir-nos per defensar la sanitat de tots i no un enfrontament manifestants conductors" i en aquest sentit la convocatòria s'ha fet pública amb antelació per alertar tota la ciutadania, a la qual a més se li recomana fer servir el transport públic.
 

D'altra banda, s'ha fet públic un mapa actualitzat amb la informació de les carreteres que es veuran afectades. Les assemblees de ciutadans de cada poble s'han encarregat de convocar els veïns de les seves poblacions, de difondre l'acció, de triar les vies que es tallaran i de fer els tràmits necessaris per fer-ho.

Els convocants insisteixen que "tenir accés a serveis sanitaris mínims és de vital importància i no podem romandre indiferents", de manera que "si cal tallar carreteres perquè ens escoltin, es tallaran". En aquest sentit, han detallat que han optat per aquesta acció perquè "una acció coordinada a tot Catalunya no podrà ser aturada per les forces de seguretat" i perquè pot provocar "conseqüències a nivell econòmic i social", així com "un impacte mediàtic que fins ara no han assolit les protestes i faran que les nostres reclamacions siguin escoltades més enllà de les nostres fronteres".

 


Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid