Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
David Vidal (CUP) posa sobre la taula el malbaratament del govern municipal a Reus

 David Vidal, regidor per la CUP a Reus, va posar sobre la taula l’existència de malbaratament municipal de temps i diners en relació a una reunió  sobre l'hospital de la localitat del Baix Camps.
 
En una roda de premsa, en què va denunciar que es convocaven els electes “només per esmorzar” i la ubicació d’una estàtua, va exposar públicament que el govern local no afronta problemes importants i “realment preocupants” com l'important deute que la Generalitat té amb l'Hospital Sant Joan o les possibles retallades de personals que afectaran a l'hospital reusenc.

02/08/2011 00:10 Política
El representant de la CUP també va blasmar el fet que els representants municipals cobressin 250€ de dietes “només per assistir a l’esmorzar” en un moment de crisi com l’actual. Per la seva banda, ala Presidenta de l'Hospital de Sant Joan, Teresa Gomis, es va mostrar molesta i va demanar que “no menystingui la feina que es va fer per tal de preparar aquesta reunió per posar en situació als nous integrants del Consell d'Administració”.
 
Les declaracions del representant de la CUP es van realitzar durant la roda de premsa de després del ple del divendres. En aquesta roda als mitjans Vidal va denunciar que la reunió del Consell d'Administració del Grup Hospital només va servir per esmorzar i per fer la tria del lloc on s'havia d'ubicar una de les estàtues de l'edifici. Tal i com va denunciar el membre de la CUP, ni tan sols es va decidir on ubicar l’estàtua en qüestió.

Vidal va posar de manifest que la reunió va ser convocada en molt poc temps i que no disposava d'ordre del dia. El regidor independentista va acusar a l'actual equip de Govern de no parlar de temes "realment preocupants" per la societat com pot ser l'important deute que la Generalitat té amb l'Hospital Sant Joan o les possibles retallades de personals que afectaran a l'hospital reusenc.

El portaveu de la CUP també va recordar que durant la reunió molts dels integrants (representants polítics i tècnics) només la van "aprofitar per esmorzar" i que els electes van cobrar una dieta de 250€ per haver assistit a la reunió.

Per una altra banda, la Presidenta de l'Hospital de Sant Joan, Teresa Gomis ha reconegut als mitjans locals que la reunió va ser convocada amb poc temps, però que la reunió va servir per posar en antecedents als nous consellers de la situació actual de l'hospital i de quins són els pasos que s'hauran de seguir a partir d'ara.

 La presidenta, alhora, ha demanat a Vidal que reconsideri la seva actuació i que no menystingui la feina que es va fer per tal de preparar aquesta reunió per posar en situació als nous integrants del Consell d'Administració.

Teresa Gomis ha avançat que demanarà a David Vidal que en la propera reunió "es disculpi" per les seves acusacions.
 
 
  
 
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid