Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Titoieta Ràdio atorga el XVIII Premi Santa Anneta als treballadors de Ràdio Televisió de Mallorca

El Centre Cultural d’Algaida, entitat promotora de Titoieta Ràdio, ha decidit atorgar el XVIII Premi Santa Anneta als treballadors de Ràdio Televisió de Mallorca per la defensa que han fet de la llengua i cultura catalanes dins l’àmbit audiovisual. El guardó vol ser un reconeixement a la tasca de normalització lingüística i de difusió de la cultura pròpia feta des de 2006.
 
Amb aquesta distinció, Titoieta Ràdio vol destacar els valors de proximitat, veracitat informativa, pluralitat, participació i responsabilitat social defensats des d’aquest mitjà. El 2005, el Ple del Consell de Mallorca va aprovar definitivament per unanimitat els estatuts i la constitució de la nova Ràdio Televisió de Mallorca, que comprèn TV Mallorca i la ràdio pública del Consell de Mallorca, Ona Mallorca.

21/07/2011 15:57 Comunicació
Un any després, començà la seva programació integrament en català, que recollia el testimoni de les televisions i ràdios locals, amb les què ha col·laborat activament mitjançant corresponsalies que s’han aproximat a la realitat dels pobles, sovint oblidada pels mitjans més generalistes. A més, RTVM ha destacat pel seu caire social, ja que s’ha preocupat pels col·lectius més desfavorits, i ha reivindicat la solidaritat, la memòria oblidada i el respecte al medi ambient.
 
El Premi Santa Anneta, que no té dotació econòmica, es lliurarà el pròxim dimarts, 26 de juliol, festivitat de Santa Anna, a les 21.00 hores, al Casal Pere Capellà d’Algaida, dins el marc de les festes d’estiu de la vila. Els encarregats de recollir el guardó seran un representant dels treballadors de la TV de Mallorca i un d’Ona Mallorca. L’acte comptarà amb l’actuació musical de Pere Janer.

En anteriors edicions, han estat premiats amb el Santa Anneta el filòleg i cantautor Biel Majoral, el periodista i poeta Miquel Cardell, el setmanari El Temps, l’ACIC (Associació de Cantants i Intèrprets en Català), els Cossiers d’Algaida, la discogràfica BLAU, la pel•lícula El Mar d’Agustí Villaronga, el GOB (Grup Balear d’Ornitologia i Defensa de la Naturalesa), Aula Cultural, l’Associació Voltor, el diari electrònic VilaWeb, el Projecte Alcover, el Centre Territorial de TVE a les Balears, el grup Cucorba, l’Associació de Premsa Forana de Mallorca, l’Associació Trenta-1 i el grup editorial Enderrock. 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid