Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Rivera intenta matar el missatger

Per Toni Cucarella. Publicat al seu bloc l'1 de juliol de 2011.

Els imbècils miren sempre el dit en comptes de les coses que assenyala. O maten el missatger quan no els plau la notícia. Per això Albert [sic] Rivera, cap de rècua de Ciudadanos, ha dedicat brams d’ase al director del Centre d’Estudis d’Opinió, Jordi Argelaguet, per la seua antiga pertinença a l’MDT.

13/07/2011 20:30 Hemeroteca
Toni Cucarella Toni Cucarella

El que diu l’enquesta, que l’independentisme a Catalunya és potent malgrat tot, li ha provocat fortes reboliques en l’intestí neuronal. La crítica del líder anticatalà és, tanmateix, comprensible i òbvia: d’un flautista, flautades. No hem de perdre de vista en quins femers ha destriat ell la «ideologia» amb què ha embastat seu partit: falangisme i lerrouxisme. O siga, pam amunt, pam avall, del «Glorioso Movimiento Nacional». Transvestit per Rivera –prèviament despullat de «la camisa nueva bordada en rojo ayer»– per a seguir fent de cabasset femeter de l’ultranacionalisme espanyol en aquest segle XXI. Què ha pretés Rivera amb aquest sarau? Òbviament, preferiria haver pogut matar el missatger. Però si no pot, prou que s’acontentaria –imbècilment– si tallava el dit que assenyala les coses. Però «les coses», les persones intel·ligents i –sobretot– democràtiques ho saben, no desapareixen encara que els imbècils mutilen el dit que les assenyala. «Les coses«, vull dir, en aquest cas: l’opinió creixent a favor de la independència.

Posa-t’hi fulles, Rivera, que vas nuet...

Apolítics, Ciudadanos

Ciudadanos/Coalición Valenciana

De llengües, almenys, dues (o solamente una)

Savater: un altre que s’apunta al neofalangisme joseantonian

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid