Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Milers de persones expressen el seu malestar contra les retallades pels carrers de Barcelona

El moviment 15-M, en una assemblea, al finalitzar la marxa d'ahir a la tarda, ha decidit que aquest dijous tallarà a les 7.30h la Diagonal i la Meridiana. Cal remarcar un fort dispositiu policial va barrar el pas als indignats amb el seu objectiu d'arribar a les portes del Parlament. 
 
Milers de persones,  7.500 segons la guardia urbana i unes 30.000 segons els  "indignats" que havien convocat la mobilizació, es van manifestar ahir a la tarda pels carrers de Barcelona per expressar públicament el seu malestar contra les retallades. A la plaça de Catalunya van confluir diverses marxes que havien sortit de diversos barris i ciutats de l'àrea metropolitana. Un cop allà, la manifestació s'ha dirigit cap al Parlament, tot i que abans es va passar per l'edifici de la Borsa al Passeig de Gràcia.

21/07/2011 00:07 Drets i Llibertats

Els Mossos d'Esquadra van aturat els manifestants a les portes del parc de la Ciutadella, i van impedir que accedissin fins a les portes del maniretalladesParlament, on havia previst fer una assemblea. Al no poder accedir al recinte del parc, retallamanunes 2.000 persones van començar una assemblea davant de l'Estació de França. 

A l'assemblea en la qual s'han donat un marge de dues hores perquè els diferents portaveus de barri poguessin exposar les seves conclusions i perquè tots els qui volguessin poguessin participar.

Segons l'ordre del dia del Moviment 15-M, l'assemblea va debatre les retallades socials de la Generalitat de Catalunya a l'entorn de l'aprovació dels pressupostos que s'havia culminat al migdia així com les mobilitzacions previstes per avui. Aquestes accions  contemplen els talls de trànsit a la Diagonal i l'avinguda Meridiana, a partir del es 7.30h. També hi haurà una concentració a les 10 al jardinets de Gràcia. Des d'aquí, es dirigiran a l'Hospital del Mar per sumar-se a les protestes dels treballadors d'aquest centre hospitalari.

Els indignats van demanar per enèsima vegada el cessament del conseller d'Interior, Felip Puig, i han aplaudit la dimissió d'avui del president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps. Durant aquest debat, el cordó de seguretat organitzat pels propis indignats davant del cordó policial dels Mossos es va mantenir per evitar possibles incidents.

 

maniretallades4
 
 
maniretallades2
 
 
 

 
Per saber-ne alguna cosa més

19-J: La majoria indignada pren el carrer 

 
 

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid