Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'estelada al balcó de l'Ajuntament de Vic durant els actes del 10 i 11 de setembre

Demà, la CUP i SI presentaran una moció per fer onejar l'estelada al balcó de l'Ajuntament de Vic cada 10 i 11 de setembre, vigília i Diada nacional de Catalunya. La moció compta amb el suport dels partits de l’equip de govern (CiU i ERC) i ICV.

Així doncs, només amb els vots favorables dels partits signants d’aquesta moció serà suficient per ser aprovada, la qual cosa no va ser possible la legislatura anterior. D'altra banda, la CUP  també presentarà un altra moció que fa referència a la cultura popular i a la Festa Major de Vic.

31/07/2011 22:22 Política
En aquesta proposa la construcció de les escultures dels caps de llúpia de La Vella i El Nen, en la zona de la ciutat que els correspon perquè segueixi creixent l’orgull i el sentiment de pertinença a una Festa Major i una ciutat més participativa. D’aquesta manera els tres caps de llúpia gaudiran de la mateixa força simbòlica i homenatge a la ciutat.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid