Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Els treballadors de la Mútua de Terrassa informen al veïnat sobre la repercusions socials de l'ERO

Suposa l’eliminació total dels serveis de Rehabilitació, Endocrinologia i Reumatologia, així com una reducció dramàtica de tots els serveis assistencials de l’hospital.

L'Associació Professional de Facultatius de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa qualifiquen "d'atemptat contra la salut de la població del Vallès Occidental sense precedents" i així ho ho difonen a tot el veïnata través d'un full volant i un comunicat de premsa. Els treballadors de la Mútua consideren que si "si no s'actua, pot  suposar el principi del final de la sanitat públida i el principi de l'inici de la privatizació de la sanitat. 

12/07/2011 23:57 Drets i Llibertats

Atemptat contra la salut de la població del Vallès Occidental sense precedents.
El dia 30 de juny, la direcció de l’Hospital Universitari Mútua Terrassa ha presentat un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) que suposa l’eliminació dels serveis de Rehabilitació, Endocrinologia i Reumatologia, així com una reducció dramàtica de tots els serveis assistencials de l’hospital.

Si finalment l’ERO s’aplica, tindrà unes repercussions molt importants en l’atenció mèdica dels ciutadans. S’anul·laran visites i tractaments amb els especialistes de Reumatologia, Endocrinologia i Rehabilitació. En la resta d’especialitats, les llargues llistes d’espera encara ho seran més tant per consultes, proves com cirurgies. No som els metges els únics afectats: infermeres, fisioterapeutes, administratives, lliterers, auxiliars, treballadores socials, logopedes, psicòlegs, neuropsicòlegs, terapeutes ocupacionals, tècnics i d’altres també ho estan. Els polítics ens prometen que es garantirà la qualitat assistencial. Qui s’ho creu això?

Aquesta situació implica que en el cas que pateixi un accident de trànsit, una embòlia cerebral, una descompensació diabètica, una artritis invalidant, un atac de cor o moltes d’altres malalties agudes greus i cròniques discapacitants no podrà ser atès de manera adequada. La salut del Vallès està en risc.

Informem i alertem de la greu situació que afecta tant a la nostra població com als professionals que han fet créixer aquesta entitat. Volem seguir donant una atenció mèdica digna i de qualitat. Si vol vetllar per la seva salut, informi’s i actuï.

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid