Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El discurs de Francisco Camps anunciant la seva dimissió és qualificat de rídicul i patètic

 

Canal 9 ofereix una nova cobertura manipulada i aliena a convencions periodístiques de les últimes hores de Camps al Palau de la Generalitat. Fins i tot, quan recurreix a les reaccions sobre la dimissió només mostra les de la presidenta de la Comunidad de Madrid i d'un ministre del govern espanyol. 

Toni Cucarella en el seu bloc remarca que Camps ha dimitit pronunciant o bavejant un discurs ridícul, patètic. I ho argumenta tot dient, "No debades ell ha estat un president ridícul que, malgrat això, o potser per això, no ha tingut ni té el més mínim sentit del ridícul. Ha estat el discurs d'un ploramiques. Tanmateix, molt de plor però molt poca vergonya"

21/07/2011 14:44 Política

Per la seva banda, l'oposició ha manifestat que Camps ha perdut l'oportunitat de marxar amb dignitat, assumint la seva responsabilitat i demanant perdó, però ha volgut mantenir la prepotència, parlant de "conspiracions i paranoies".

Tot i la dimissió de Camps, la coordinadora d'Esquerra Unida encara anava més enllà, i demanava la dimissió de tots els càrrecs públics que els popularistes mantenen a les seues butaques tot i la seua implicació en els casos Gürtel o Brugal. Encara que sense citar-los, Sanz es referia als diputats per Alacant i implicats en el cas Brugal Luis Díaz-Alperi i Sonia Castedo o a altres càrrecs del PP que, tot i aparéixer als informes judicials, no han tingut tant de ressò mediàtic, com és el cas de Milagrosa Martínez o Rita Barberá, les quals també haurien pogut rebre presents de la trama Gürtel.

Recordem que Francisco Camps va dimitir ahir  del càrrec de President de la Generalitat per l'acusació contra ell d'un presumpte delicte de corrupció. Però ho va fer sense reconéixer en cap moment el mal que ha fet al poble valencià ni demanar perdó, i sí, en canvi, regant una vegada més el seu discurs de mentides i afirmacions de dubtosa versemblança.

Alberto Fabra com a nou president de la Generalitat Valenciana

El debat d'investidura d'Alberto Fabra com a nou president de la Generalitat valenciana es produirà dimarts que ve a les Corts Valencianes, mentre que la presa de possessió serà dijous. Així ho han acordat aquest dijous per unanimitat els quatre grups parlamentaris --PP, PSPV, Compromís i Esquerra Unida-- després de la reunió del president de la Cambra, Juan Cotino, amb els respectius portaveus.

Les dues sessions tindran lloc a les onze del matí i amb elles es materialitzarà la successió de Francisco Camps al capdavant del Govern valencià. Aquest ha fet arribar aquest matí al registre del Parlament l'escrit de dimissió. En el document hi constava només una frase: "Per la present, renuncio a la meva condició de president de la Generalitat".

Per saber-ne més:

Camps estudia pagar una multa de més de 40.000 euros quan declara tenir un patrimoni de 13.500

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid