Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El govern es replantejarà la construcció dels laterals al Baix Maresme i a Mataró

És per aquest motiu que la Crida Premianenca vol fer arribar la seva felicitació a la Coordinadora Preservem el Maresme així com a tots elsmaresmencs i maresmenques implicats, per l'èxit en la seva lluita contra el projecte de la Ronda del Baix Maresme i la Ronda de Mataró.

Les declaracions del secretari de mobilitat de la Generalitat, Damià Calvet, recollides pel diari El Punt en la seva edició d'ahir donen definitivament per tancat un projecte que, en comptes d'aportar solucions de mobilitat a la comarca, destruïa innecessàriament part del  territori més proper.

17/06/2011 11:18 Territori

És per això que Cridra Premiarenca celebra especialment "el seny mostrat per l’administració i encoratgem la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Maresme a seguir aquest camí d’escoltar els ciutadans més enllà de la seva simpleparticipació a les urnes. En aquest sentit, una vegada descartada l’opció de laRonda del Maresme, ara més que mai és el moment de reclamar una gratuïtat completa i per a tothom de l’autopista C-32. A la vegada, és evident que entermes de mobilitat cal fer un plantejament renovador i sostenible a la comarca, un objectiu que passa per centrar tots els esforços en millorar la xarxa detransport públic, no en incentivar el transport privat"

En aquesta línia, Crida Premianenca vetllarà aquests propòsits en les seves properes accions iencoratja tots els premianencs i premianenques a fer-nos arribar les sevespropostes tant en aquesta matèria com en d’altres que ens puguin fer millorar lavida de tots els ciutadans de la comarca.

També remarca que, en el cas de la Ronda del Maresme és una demostració que la participació ciutadana és una via efectiva ja que, al cap i a la fi, són entitats nascudes de la societat civil les qui han aconseguit canviar el posicionament dels partits polítics tradicionals.

Per saber-ne més:

Xavier Safont-Tria:"compromís i coherència per definir un projecte d’esquerres i independentista" 

La Crida Premianenca es posiciona en contra dels laterals de la C-32 

Unes 200 persones participen a la 1a Marxa juvenil en defensa del territori del Maresme 

La CUP de Mataró despulla les contradiccions dels laterals de la C-32 

Unes 2.000 persones es manifesten a Mataró per demanar que no es trinxi el Maresme 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid