Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Vilanova i la Geltrú per explicar la necessitat d’una alternativa política a la resignació

La CUP de Vilanova i la Geltrú va omplir divendres la Plaça de l’Assumpció i dissabte la Peixateria Vella ens els dos actes principals de la seva campanya per al 22 de maig. (seguiu la campanya electoral de la CUP de Vilanova i la Geltrú)

Divendres passat, equador de la campanya electoral per a les municipals del proper 22 de maig, la CUP de Vilanova i la Geltrú va celebrar l’acte central de campanya amb un sopar que va comptar amb més de dos-cents comensals. Els parlaments van ser a càrrec de Marc Font, Marta Rius i Quim Arrufat, les tres persones que encapçalen la llista de la formació de l’esquerra independentista vilanovina.

18/05/2011 16:47 Política

El cap de llista, Quim Arrufat, va ressaltar el paper determinant que aspira a jugar la CUP a les properes eleccions municipals com l’alternativa de l’esquerra social, dels moviments socials i dels independentistes contra la resignació que ha impregnat l’esquerra institucional. Arrufat va recordar també que la CUP és només una part d’un projecte més ampli, conformat per desenes de persones i col·lectius que, treballant en xarxa, lluiten a diari a Vilanova per plantar cara als problemes de la societat.

Dissabte, la CUP va tornar a omplir. En aquesta ocasió va ser la Peixateria Vella, en un acte que va comptar amb les actuacions del cantautor de Riudebitlles Cesk Freixas, i amb Pau Alabajos, de Torrent, a la comarca valenciana de l’Horta. Amb un públic majoritàriament jove, la CUP va voler llançar un missatge al jovent de la ciutat per demanar-los que s’alcin i s’expressin, i que el 22 de maig votin perquè la CUP també avanci a dins de les institucions.

Per saber-ne més:

Més de tres milions de ciutadans podran votar la CUP el 22-M

Totes les notícies sobre la CUP 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid