Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Compromís obté 2 regidors a Cerdanyola amb un suport de 1875 votants

 El Compromís per Cerdanyola, la candidatura local d'aquesta ciutat que compta amb el suport de la CUP i de Maulets, ha obtingut 2 regidors amb 1875 vots. Irromp així amb representació al consistori i quasi dobla els vots en relació a fa dues legislatures de l'antecesor PAS-Cerdanyola.

Carles Escolà, cap de llista de Compromís, va expressar ahir que el Compromís per Cerdanyola es proposa desenvolupar un paper actiu i tirar endavant la seva manera d’entendre la política com “un servei a la comunitat i les seves classes més populars, amb polítiques de fort caire social”. Escolà ha manifestat que donarà suport a totes aquelles polítiques d’esquerres que es proposin al consistori i dels acords de l’assemblea.

23/05/2011 11:16 Política

A Cerdanyola el PSC-PSOE ha tornat a ser la força més votada en unes eleccions municipals a la ciutat amb 5003 vots. Altres partits amb representació han estat PP, ICV-EUiA, CiU, ERC i Compromís per Cerdanyola.

La participació ha estat del 52’72%, uns resultats pràcticament idèntics als registrats el 2007, en què van votar el 52'25% dels electors d'aquesta ciutat. Bellaterra ha estat la zona on s’ha registrat una participació més alta, amb percentatges del 70%, en una jornada en què també s'han fet valer els 1151 vots en blanc.

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid