Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Olot no admet a tràmit una moció de Maulets a favor de Sortu

La junta de portaveus de l'ajuntament d'Olot ha decidit no admetre a tramit una moció de Maulets que va presentaren contra la no inscripció de la formació abertzale Sortu al registre de partits i que insistia en la necessària derogació de la Llei de Partits aprovada amb el suport del PP, PSOE/PSC i CiU.

Segons ha explicat Maulets, va decidir presentar la moció pel fet que a Olot diferents entitats estan agermanades o tenen molt bona relació amb persones i entitats basques, i perquè ara que s'apropen les eleccions municipals creia necessari mostrar solidaritat amb el poble basc i el procés de pau engegat al País Basc.

26/04/2011 00:49 Política
Segons l'organització independentista, la llei de partits no serveix per regular partits polítics sinó per deixar fora de joc ara per ara l'esquerra independentista basca i de retruc deixar mut un sector important del poble basc.
 
De la seva banda, considera que aquesta qüestió afecta la capital de la Garrotxa ja que tres dels partits que van votar a favor de la llei de partits hi són presents. A més, la ciutat està agermanada amb municipis bascos, de manera que considera que que sí que afecta la ciutat.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid