Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Més d'una trentena de joves pinten la pancarta de l'Acampallengua 2011

Joves de Mallorca per la Llengua està plenament en marxa perquè l’Acampallengua 2011, que es realitzarà el proper cap de setmana 16 i 17 d’abril a Campos, sigui, de nou, un gran èxit.
 
Aquesta activitat multitudinària sempre ha volgut demostrar que la llengua catalana gaudeix d’una àmplia varietat de manifestacions artístiques i musicals, tant tradicionals i populars com més modernes, conegudes també com de cultura de carrer. I és que s’ha convertit en un fet tradicional, una setmana abans de l’esdeveniment, pintar la pancarta commemorativa i s’ha duit a terme aquest mati a la plaça Espanya de Palma.

09/04/2011 23:22 Llengua
La pancarta, que estarà penjada durant tot el cap de setmana a la façana de l’Ajuntament de Campos, ha estat pintada per una trentena de voluntaris de Joves de Mallorca per la Llengua, que al llarg del mati han anant passant per la Plaça Espanya. La pancarta du escrit ACAMPALLENGUA 2011 i els seus dibuixos han estat dissenyats per Andreu Mas.
 
Tot i que la Comissió Permanent de Joves de Mallorca per la Llengua ja fa mesos que preparen l’Acampallengua, és bàsica la col·laboració de molts més voluntaris i voluntàries per tal de fer possible l’activitat. Així, la feina d’aquest voluntariat és tant o més important, perquè sense ells seria impossible dur a terme una activitat d’aquestes magnituds. El voluntariat és l’eina bàsica per el funcionament de Joves de Mallorca per la Llengua.
 
Així, a banda de la realització de la pancarta, també es  va dur a terme una reunió on van assistir un centenar de joves d’arreu de l’illa que seran alguns dels membres de l’organització que farà possible aquesta edició de l’Acampallengua. En total seran uns dos cents joves els que participaran, de forma altruista en aquesta edició de l’esdeveniment.
 
Per saber-ne més:
 
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid