Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El "sí" guanya a la consulta de Sant Climent de Llobregat, que registra una participació del 24,37%

Un 24,37% de persones amb dret a vot ha participat aquest diumenge a la consulta popular per la independència que també s'ha celebrat a Sant Climent de Llobregat (Baix Llobregat).
 
Després d'una diada plena d'activitats culturals, al llarg del dia 757 climentons i climentones s'han apropat a les meses electorals per donar la seva opinió.

11/04/2011 01:00 Política

D'aquests, un 95,11% ha votat "sí! a la independència, segons han informat els organitzadors, que han assegurat que "avui el poble català ha viscut un moment històric", ja que "ha pogut escollir democràticament i en el marc legal quin país volen tenir". En aquest sentit, el poble climentó s'ha afegit al procés, que al municipi "ha estat un èxit rotund", segons els organitzadors, "un èxit que marca el principi d'un futur ple de noves decisions".
 
 
 
santcliment

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid