Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Tarragona comptarà amb el suport de Pirates de Catalunya

Pirates de Catalunya donarà suport a la CUP de Tarragona a les eleccions del 22 de maig.
 
Així ho han anunciat conjuntament el seu representant a la ciutat, Ferran Reyes, i el cap de llista de la CUP, Marc Ferré. Segons afirmen, comparteixen la manera d'entendre la democràcia, en tant que participació ciutadana activa, l'ús de les noves tecnologies i, a banda, accepten que la Candidatura desenvolupi tot el seu programa sobre justícia social i d'independència, tal com van posar com a condició a totes les formacions.

25/03/2011 02:49 Política
Pirates de Catalunya és un partit amb un any d'existència, que es va presentar ja a les eleccions autonòmiques però que basa el seu programa en la democràcia directa i, per tant, el seu terreny principal és el municipi. Formen part del moviment internacional de Pirates, que compta amb dos euro-diputats.
 
Tanmateix, la CUP encara no descarta rebre més suports si es dóna el cas de qualsevol altra formació que accepti les seves condicions d'aquí fins al final de termini. Asseguren que han mantingut reunions amb d'altres organitzacions però que no han arribat a bon port perquè, de moment, no han donat el sí a la CUP. El que volen destacar és que es presenten per uns motius, inclosos en les condicions de pacte, com ara la democràcia participativa dins i fora de la Candidatura, no entrar a formar part de cap govern si no s'és la força més votada, defensar l'ideari d'independència i de justícia social i no pactar en base a llocs a les llistes sinó en base a programa.

Un programa que assenyalen que estan confeccionant des de fa setmanes amb les jornades participatives. Fins a la data ja han parlat sobre energia, territori, cohesió social i model econòmic, però encara queden dues jornades per tractar cultura, llengua i ensenyament (2 d'abril) i noves tecnologies i mitjans de comunicació (9 d'abril). En aquestes jornades hi participen particulars i entitats, a partir de les onze del matí al seu local, i quan tinguin tretes les conclusions les exposaran a la ciutadania, que d'altra banda pot participar-hi via Internet aportant propostes de tot tipus.

 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid