Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Joves de Mallorca per la Llengua presenten un ambiciós Acampallengua 2011

Aquest dimecres els Joves de Mallorca per la Llengua han presentat en una roda de premsa a Can Alcover el programa provisional de les activitats que es duran a terme a l'Acampallengua 2011 que se celebrarà els dies 16 i 17 d'abril al municipi de Campos.
 

Seran dos dies farcits d'activitats, des de concerts, xerrades, tallers i activitat, fins a activitats de cultura popular o hip-hop.

31/03/2011 00:06 Llengua

Altres de les activitats previstes passen per potenciar la música feta en català. Així a més de cantautors hi haurà ball de bot, rap, músics novells i el gran concert del vespre amb Obrint Pas, Oprimits, Ocults i Pota Lait.

L'Acampallengua va néixer l'any 1997 com a una activitat promoguda per Joves de Mallorca per la Llengua. Es tracta d'una trobada juvenil que té lloc cada any a un municipi diferent de Mallorca, amb l'objectiu de mobilitzar els joves a favor de la llengua catalana.  

{youtube}dIz_n-N_KTY{/youtube}

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid