Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat denuncia la pràctica d'exercicis militars a Collserola

Els col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat fa referència a la informació apareguda al Diari de Sant Cugat sobre els  entrenaments dels militars de la caserna del Bruc de Barcelona que fan a la serra de Collserola

En un comunicat de premsa, el col·lectiu assenyala que la Serra de Collserola ha estat considerada, no fa gaire, Parc Natural, i sembla que aquest nou status s’estrena amb la presència de cossos armats al pulmó de l’àrea metropolitana de Barcelona. 

02/03/2011 01:17 Drets i Llibertats

Així "si anem a buscar bolets, a fer una mica de senderisme o, simplement, a fer un tomb amb la bicicleta a Collserola ens podem trobar amb l’ensurt de presenciar in situ pràctiques militars" remarca. 

Continua dient, soldats que han estat en combat a l’Afganistan. Els antimilitaristes també  puntualitzen que "Se sap que tot humà que ha estat en conflictes bèl·lics presenta alteracions en el seu comportament i no voldríem que la propera notícia relaciona amb el tema sigui que en el decurs d’una d’aquestes pràctiques militars un combatent professional confongui un boletaire amb un talibà i, com estan acostumats a fer a l’Afganistan, premin el gatell abans de preguntar".

Ara bé, allò que els hi fa més ràbia  de la crònica del Diari de Sant Cugat és la referència "a lo enrotllats" que són els militars que a més de passejar-se amb armament per Collserola, la netegen de la brossa periurbana que s’hi aboca. "Que no sigui dit que el nou flamant ex-alcalde de la ciutat no contracta prou agents forestals necessaris des d’abans del pinucidi de fa dos anys." apunta el comunicat

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid