Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comença el compte enrera per a la 12a edició de l'Acampallengua

Amb la posada en marxa de la pàgina web acampallengua.cat amb la versió 2.0 s'ha iniciat el compte enrera per a la celebració de l'esdeveniment presvist el cap de setmana del 16 i 17 d’abril al municipi de Campos (Mallorca)
 
La pàgina web acampallengua.cat recollirà totes les activitats que es faran durant aquest cap de setmana. Concretament, s'hi pot trobar totes les notícies relacionades amb l’Acampallengua, el programa d’activitats de tot el cap de setmana, amb els tallers, xerrades, actuacions musicals, on comprar els abonaments, com arribar a Campos o una versió de l’Acampallengua 2.0

24/03/2011 01:52 Cultura
Pel que fa a l’Acampallengua 2.0, o Acampallengua digital, aquest és un espai on els visitants podran plantar la seva tenda – com en anys anteriors – però amb la novetat de què ara les tendes es planten a un plànol real. Així cadascú podrà acampar on li faci més ganes. Així doncs, a la pàgina que està activada d'ahir es poden descobrir les novetats d’aquesta edició d’enguany a Campos.
 
L'Acampallengua va néixer l'any 1997 com a una activitat promoguda per Joves de Mallorca per la Llengua. Es tracta d'una trobada juvenil que té lloc cada any a un municipi diferent de Mallorca, amb l'objectiu de mobilitzar els joves a favor de la llengua catalana. Altres finalitats són: promoure la cultura feta en català, a Mallorca i al conjunt del territori de parla catalana, impulsar la participació dels joves a la vida associativa, promoure la integració lingüística dels no-catalanoparlants i contribuir a la vertebració a nivell local del moviment a favor de la llengua.
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid