Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comença el compte enrera per a la 12a edició de l'Acampallengua

Amb la posada en marxa de la pàgina web acampallengua.cat amb la versió 2.0 s'ha iniciat el compte enrera per a la celebració de l'esdeveniment presvist el cap de setmana del 16 i 17 d’abril al municipi de Campos (Mallorca)
 
La pàgina web acampallengua.cat recollirà totes les activitats que es faran durant aquest cap de setmana. Concretament, s'hi pot trobar totes les notícies relacionades amb l’Acampallengua, el programa d’activitats de tot el cap de setmana, amb els tallers, xerrades, actuacions musicals, on comprar els abonaments, com arribar a Campos o una versió de l’Acampallengua 2.0

24/03/2011 01:52 Cultura
Pel que fa a l’Acampallengua 2.0, o Acampallengua digital, aquest és un espai on els visitants podran plantar la seva tenda – com en anys anteriors – però amb la novetat de què ara les tendes es planten a un plànol real. Així cadascú podrà acampar on li faci més ganes. Així doncs, a la pàgina que està activada d'ahir es poden descobrir les novetats d’aquesta edició d’enguany a Campos.
 
L'Acampallengua va néixer l'any 1997 com a una activitat promoguda per Joves de Mallorca per la Llengua. Es tracta d'una trobada juvenil que té lloc cada any a un municipi diferent de Mallorca, amb l'objectiu de mobilitzar els joves a favor de la llengua catalana. Altres finalitats són: promoure la cultura feta en català, a Mallorca i al conjunt del territori de parla catalana, impulsar la participació dels joves a la vida associativa, promoure la integració lingüística dels no-catalanoparlants i contribuir a la vertebració a nivell local del moviment a favor de la llengua.
Rànquings
  1. Fa 15 anys que ens va deixar Lluís Maria Xirinacs
  2. Tomàs Sayes: "Ens pot la frustració i la sensació de derrota i no som capaces de veure més enllà i valorar els èxits que hem aconseguit. L’Estat si que ho té present i per això continua amb l’ofensiva"
  3. D’urnes i canvis de comarca
  4. Èxit de la mobilització Ponts per la Independència que fins demà es realitza a diverses carreteres del país
  5. Què ha après l’independentisme de l’Operació Garzón?
  6. Si els fills de puta volessin...
  7. Denuncien els agents de la policia espanyola que van coaccionar i detenir una dona per parlar en català a la comissaria de Terrassa
  8. La tenista Paula Badosa demana disculpes per dir que el català no és una llengua
  9. Guanyem Girona lamenta que es deixin al calaix una tercera part dels diners del programa Aixequem Persianes
  10. Arruix Borbons-Recuperem Marivent convoquen el 239è Cant dels Ocells davant del Palau
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid