Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Burjassot es manifesta contra les retallades socials

La lluita contra les retallades continua i per això el barri valencià de Burjassot va convocar aquest dijous una manifestació que va marxar des de la plaça de la Concòrdia de Burjassot i va recórrer els principals carrers d'aquesta població de l'Horta Nord en defensa dels drets socials de la població treballadora.

La protesta, convocada per la Plataforma dels Drets Socials de València i Endavant, pretén denuncia la política de retallades socials i privatitzacions. Segons els convocants, l'estat espanyol "es mostra submís als dictats del capital i contribueix a un desigual i injust repartiment de la riquesa social".

11/03/2011 01:12 Laboral

"Mentre bancs i grans empreses reben grans aportacions de diners públics, la política social és contínuament retallada", lamenten, i asseguren que !intenten arruïnar el model públic per a privatitzar aquells aspectes on poden traure beneficis i especular". Per tot això, consideren que cal donar una resposta contundent a aquests atacs i replantejar aquest model de creixement econòmic, "generador de desigualtats i explotació i agressiu envers el territori".

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid