Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El govern valencià multarà ACPV amb 120.000 euros cada mes si no suspèn avui les emissions de TV3

Acció Cultural del País Valencià (ACPV) ha rebut dues notificacions del govern valencià en les quals l'obliga a cessar les emissions de TV3 a tot el País Valencià. Cadascun dels dos requeriments inclouen l'amenaça d'imposar una multa de 30.000 euros si no es produeix el cessament d'emissions. Per tant, un total de 60.000 euros.

Ara bé, els requeriments inclouen l'amenaça de multar l'entitat amb 60.000 euros cada quinze dies si continuen les emissons, és a dir 120.000 euros al mes. pdf Requeriments de la Generalitat Valenciana

17/02/2011 01:07 Comunicació

L'amenaça de multa es fonamenta en la modificació de la Llei 1/2006 del Sector Audiovisual. Aquesta modificació s'ha fet a través de la Llei 16/2010 de 27 de desembre de Mesures Fiscals, de Gestió Administrativa i Financera i d'Organització de la Generalitat. Per ACPV "som davant de la modificació d'una llei amb l'únic objectiu d'incrementar les multes a Acció Cultural", ja que "on s'ha vist que un Govern modifique una llei amb l'única intenció de castigar econòmicament una associació cultural sense ànim de lucre fins al punt de buscar el seu ofegament?", es pregunta l'entitat.

El termini per al compliment del requeriment s'esgota avui dijous 17 de febrer. D'aquesta manera, davant de la gravetat de l'amenaça, Acció Cultural del País Valencià ha reunit d'urgència la seua Junta Directiva aquesta nit i realitzarà una roda de premsa ldemà, divendres 18 de febrer, a les 11 del matí, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània per a comunicar públicament la decisió presa.

Per saber-ne més:

El Govern valencià imposa una multa de 600.000 euros a ACPV que haurà de pagar abans del 20 de març 

El jutge no permet el tancament del repetidor de Mondúver 

Nova ofensiva del PP contra els repetidors de TV3 al País Valencià

 
Marxa per TV3 al "Montdúver"

Centenars de persones pugen al Bartolo i al Montdúver per a demanar la continuïtat de TV3 al Sud

 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid