Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El 48% de les lectores creu que Sortu aconseguirà presentar-se

La setmana passada, amb motiu de la nova iniciativa de l'esquerra abertzale per presentar-se a les properes eleccions, preguntàvem si aquests aconseguiran presentar-se. Els resultats han estat molt igualats. Malgrat això, cal dir que un 47,7% de les lectores creu que ho faran ja que per molt que Sortu sigui il·legalitzada, acabaran trobant l'escletxa.

Alhora, també cal destacar que un 47% de les lectores creu que l'estat espanyol farà tot el que sigui possible per impedir-ho ja que la situació anòmala actual els hi és favorable permetent-los governar.

17/02/2011 11:13 Drets i Llibertats

Sortu, el nou partit de l'esquerra abertzale

Euskal Herria viu amb esperança la presentació del nou partit abertzale

 

Nova enquesta

Aquesta setmana, en motiu del cas FUET, preguntem: "Creieu que l'acció satírica de l'ONG FUET és un bon camí de mobilització i conscienciació?". Contesteu des d'ara mateix.

- Sí, perquè ha utilitzat altres vies molt recurrents per denunciar l'opressió i el paper antidemocràtic i ridícul de la monarquia.

- No, perquè el fet de satiritzar o ofendre el rei podria originar una repressió legal o militar contra l'independentisme.

- No ho sé, però durant segles s'ha utilitzat la sàtira per fotre-se'n dels reis, especialment per Carnestoltes

El segrest del retrat del rei espanyol acapara l'atenció dels mitjans

Una ONG anomenada FUET segresta el retrat del rei espanyol de l'Ajuntament d'Olot 

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid