Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Miquel Pujadó i Olga Suarez presenten a Barcelona "Dos entre tants: El verí d'Estellés"

Aquest vespre amb l'espectacle de Miquel Pujadó i Olga Suarez "Dos entre tants: El verí d'Estellés" s'enceta el cicle "música, músics i cava" en el rovell de l'ou de ciutat vella, al restaurant "El Setial" (C/ Regomir 11. Barcelona).

"Dos entre tants: El verí d'Estellés" és un recital-concert que uneix temàticament una sèrie de poemes del gran poeta Vicent Andrés Estellés amb unes quantes de les millors cançons del cantautor de Terrassa i que ja ha rodat per diferents localitats del País Valencià.

13/01/2011 04:43 Cultura

Pujadó és un dels autors i intèrprets de cançons més sòlids i personals de les últimes dècades, amb quinze àlbums al seu actiu. Suàrez és professora de llengua i literatura catalana a Benicarló i membre de l'associació estellesiana rodonors invictes.

" ... Deu ser que la poesia del qui hauria de ser com un dia serà poeta nacional valencià no ha perdut ni un bri del seu vigor, del seu tremp sorprenent i és en la fórmula del recital que troba la seua expressió més perfecta. Perquè és que la poesia d'Estellés és un espectacle per si mateixa " es comentava, arran de l'estrena a Benicarló.

El cicle que pretén ser un aparador de la cançó feta arreu dels Països Catalans, i on hi han previstes també les actuacions de "Pepet i Marieta" (20 de gener), Jordi Gomara (3 de febrer), Jordi Montañez (10 de febrer), Andreu Valor (7 d'abril), Pere Traserra, Pau Alabajos i altres cantautors i músics. Tots els concerts son de franc i comencen a les deu del vespre. Podeu trobar més informació al bloc

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid