Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Miquel Pujadó i Olga Suarez presenten a Barcelona "Dos entre tants: El verí d'Estellés"

Aquest vespre amb l'espectacle de Miquel Pujadó i Olga Suarez "Dos entre tants: El verí d'Estellés" s'enceta el cicle "música, músics i cava" en el rovell de l'ou de ciutat vella, al restaurant "El Setial" (C/ Regomir 11. Barcelona).

"Dos entre tants: El verí d'Estellés" és un recital-concert que uneix temàticament una sèrie de poemes del gran poeta Vicent Andrés Estellés amb unes quantes de les millors cançons del cantautor de Terrassa i que ja ha rodat per diferents localitats del País Valencià.

13/01/2011 04:43 Cultura

Pujadó és un dels autors i intèrprets de cançons més sòlids i personals de les últimes dècades, amb quinze àlbums al seu actiu. Suàrez és professora de llengua i literatura catalana a Benicarló i membre de l'associació estellesiana rodonors invictes.

" ... Deu ser que la poesia del qui hauria de ser com un dia serà poeta nacional valencià no ha perdut ni un bri del seu vigor, del seu tremp sorprenent i és en la fórmula del recital que troba la seua expressió més perfecta. Perquè és que la poesia d'Estellés és un espectacle per si mateixa " es comentava, arran de l'estrena a Benicarló.

El cicle que pretén ser un aparador de la cançó feta arreu dels Països Catalans, i on hi han previstes també les actuacions de "Pepet i Marieta" (20 de gener), Jordi Gomara (3 de febrer), Jordi Montañez (10 de febrer), Andreu Valor (7 d'abril), Pere Traserra, Pau Alabajos i altres cantautors i músics. Tots els concerts son de franc i comencen a les deu del vespre. Podeu trobar més informació al bloc

Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  10. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid