Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Les assemblees de de Ponent de la CUP rebutgen els pactes electorals

Sostenen que la CUP defensa un projecte d'emancipació nacional que va "ineludiblement lligat a la justícia social, un model de societat igualitari, respectuós amb el medi ambient, participatiu, antipatriarcal i solidari".

L'Assemblea Territorial de la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) de Ponent, integrada per les assemblees territorials d'Alfes, Balaguer, Les Borges Blanques, Biosca, La Vansa i Fórnols, Lleida, Mollerussa i Torà, assenyala que el seu projecte polític "depassa els cicles electorals i no es condiciona per aquests".

24/01/2011 11:13 Política

"La CUP aposta per un model propi de ciutats i pobles que des del carrer vol dur al saló de plens", adverteix la territorial, que deixa clar que "cada assemblea local que decideixi concórrer a les eleccions ho farà amb veu pròpia sota les sigles de la nostra organització".

La presentació de candidatures en les properes municipals es valorarà per part de cada assemblea local, remarca la territorial de Ponent, que apunta que cada nucli "decidirà la seva participació sense que això suposi aturar la feina que dugin a terme". En aquest sentit, anuncia que treballarà "colze a colze amb d'altres organitzacions i moviments en defensa dels seus objectius tant al carrer com en el saló de plens".

Per saber-ne més:

La CUP descarta un pacte amb Esquerra a Girona 

La CUP de Barcelona no es presentarà amb ERC a les eleccions municipals 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid