Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El PP valencià intenta esborrar qualsevol imatge que recordi l'accident del Metro de la lína I

El consell ha canviat el nom de l'estació "Jesús" on va passar l'accident pel de "Joaquim Sorolla" amb l'excusa que compartirà nom amb el de la nova estació del TGV. A més a més, l'Ajuntament no té cura del manteniment del monòlit de record a les víctimes.
 
L'Associació de Víctimes de l'Accident del Metro del 3 de Juliol (AVM3J) denuncia el canvi del nom de l'estació "Jesús" ja que afavoreix a l'oblit de l'accident.A la seva pàgina web, mostra el pèssim estat del monòlit en homenatge a les víctimes i que fou col·locat per l'Ajuntament.

20/12/2010 10:37 Drets i Llibertats

Per a l'AVM3J no sembla tenir molta lògica canviar el nom de l'estació de Jesús cridant-la Joaquim Sorolla, al·ludint a què compartirà nom amb la nova estació del TGV, quan aquestes instal·lacions són provisionals, i les parades que quedaran més properes de l'estació definitiva del TGV seran Bailén o Xátiva, però no l'estació de Jesús.

Sobre les declaracions del conseller d'infraestructures sr. Flores, qualificant de "ments retorçades" a aquelles que puguin veure motius relacionats amb l'accident de juliol de 2006 en el canvi del nom de l'estació de Jesús, l'Associació remarca que "tenint en compte la poca transparència, honestedat i claredat que han caracteritzat totes les accions dutes a terme tant pel Govern Valencià com per FGV, no és rar (ni molt menys retorçat) que parteix de la societat pensi que el canvi de nom sí està relacionat amb afavorir l'oblit de l'accident"

I en cas que ens equivoquen, i no hi hagi més interès que en assenyalar la proximitat de l'estació de Jesús a l'estació provisional del TGV demanem que es reanomeni l'estació mantenint el seu apel·latiu actual, tal com s'ha fet amb altres estacions, passant-se a cridar Jesús-Joaquín Sorolla.

Per saber-ne més:

50 mesos esperant saber la veritat sobre l'accident del Metro de la línia I de València 

Els membres de l'obra "Zero Responsables" lliuren la recaptació a les víctimes del Metro 

Nova concentració a València per demanar respostes sobre l'accident del Metro 

Una universitat anglesa premia un treball sobre la injustícia que van patir les víctimes del Metro 

Estrena de "Zero Responsables", una reflexió sobre el tràgic accident del Metro a València 

Acte emotiu en la commemoració del 4t aniversari de l'accident del Metro de València 

Quatre anys de l'accident del metro de València i cap autoritat no reconeix la seva responsabilitat 

Un miler de persones al concert-homenatge a les víctimes del metro de València 

40à concentració: Acte emotiu per les víctimes del metro de València 

Accident del metro de València: 40 concentracions i cap responsabilitat  

 

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid