Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP de Navàs organitza una encesa simbòlica d'espelmes per oposar-se a l'enderroc del cinema

Demà dimarts, a les 8 del vespre, davant del mateix edifici de l'antic Cine de la Coorperativa, la CUP de Navàs ha preparat un acte e rebuig al l'enderroc de l'antic cine, on es farà una encesa simbòlica d'epelmes
 
La formació indpenedentista organitza aquest acte davant la possible imminència de l'enderroc anunciat per l'ajuntament navassenc. El contenciós administratiu que la CUP va interposar a l'ajuntament amb la voluntat d'evitar l'enderroc, que fa mesos que dura, ha arribat a un carreró sense sortida.

15/11/2010 15:11 Territori
El jutge accepta la petició de la CUP d'aturar les obres, però a canvi vol que aquesta dipositi 41.665,60 per garantir que, en cas que l'ajuntament perdés la subvenció, en el supòsit que el jutge donés la raó al govern municipal, hi haurien els diners per l'enderroc. La CUP no podrà fer efectiu aquest  pagament que considera injust i absurd, ja que tots els col·laboradors econòmics que hi han participat, a la vegada podrien estar pagant-ne l'enderroc. Justament demà s'acaba el temini per fer-lo efectiu.
 
Per la CUP de Navàs , "l'equip de govern ha sentenciat a mort el cine, i amb ell ha colpejat novament la nostra memòria històrica, cultural i social. Tot anirà molt ràpid, i l'alcalde, tal i com va fer amb els recordats pins de l'Alzineta, tocarà, altra vegada, les campanades a mort, i ho faran convençuts que tan sols tiren quatre totxanes i prou, obviant, insitim, els nostres sentiments i la nostra memòria".

La CUP ha editat 3.600 fulletons que ha fer arribar a totes les cases del nucli de Navàs on convoca a l'acte de demà i on explica el seu punt de vista sobre l'enderroc i la importància que té l'antic edifici per la memòria històrica navassenca, i on explica també que no presentarà l'aval econòmic i critica la decisió política de l'equip de govern a enderrocar el CINE. La formació continuarà la lluita per evitar l'enderroc, com ha fet fins ara, per dignitat i per la memòria històrica del poble.
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2022 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid