Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tornen les mobilitzacions a Catalunya Nord contra la reforma de les jubilacions

A cada mobilització augmenta la xifra de manifestants per la jubilació als 60 anys a Catalunya NordLa marxa sortirà de la Plaça de Catalunya a les 10h del matí. Està convocada per la CFDT i s'han adherit nombroses entitats i sindicats.

Demà hi haurà una nova manifestació a Perpinyà contra la reforma de les jubilacions. Serà la tercera en un mes. Els convocants esperen que aquest cop sigui nombrosa la participació del sector privat. Els sindicats han anunciat la presentació d'una carta oberta als senadors nord-catalans. Aquesta carta, serà dipositada demà a la prefectura i esperen que, aquesta vegada, els contestin ja que no han fet a la carta que van escriure directament, segons informa Vilaweb Catalunya Nord.

01/10/2010 12:38 Laboral
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid