Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La fiscalia demana presó per a un dels detinguts a Barcelona el 29-S

La fiscalia ha demanat presó per un dels detinguts del 29-S que encara queden als jutjats. Segons ha comunicat Alerta Solidària, la prova per a inculpar-lo ha estat un breu atestat policial on s'indica que hauria llençat una pedra, sense saber ni on va caure, ni si va suposar cap dany a ningú.
 

Segons fonts dels jutjats, membres de la Brigada d'Informació dels Mossos d'Esquadra s'han reunit aquest migdia a porta tancada amb el jutge que recull les declaracions dels detinguts i molt probablement ho haurien fet també amb la fiscalia.

01/10/2010 15:48 Drets i Llibertats

Després de quedar en llibertat més de trenta detinguts, la majoria amb càrrecs diversos, ara la fiscalia ha canviat de criteri demanat que s'empresoni una de les persones que menys càrrega provatòria i menys il·lícits se li suposen. Segons ha pogut saber Llibertat.cat, es tracta d'un home català d'origen mexicà que no té antecedents de cap tipus.

Un cop coneguda l'actitud de la fiscalia ha començat a córrer l'alarma entre amics i familiars de les persones que queden detingudes ja que es tem que la petició de presó s'estengui a la resta. A partir de les cinc de la tarda s'ha convocat una concentració de solidaritat.

Per saber-ne més:

71 detinguts i centenars de ferits, balanç final de la ràtzia policial del 29-S

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid