Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Jutgen a un membre del Moviment Popular de Sabadell per faltes de desobediència i resistència

Avui serà jutjat a un membre del Moviment Popular de Sabadell per faltes de desobediència i resistència, segons informa Alerta Solidària
 
Els fets dels quals l'acusen els Mossos d'Esquadra es remunten a les Festes Majors de Sabadell, concretament a la matinada del 4 de setembre quan diversos coneguts membres del moviment nazi de Sabadell va irrompre a les Barraques de Sabadell i van ser expulsats pel propi servei d'ordre de l'organització. Posteriorment van aparèixer diverses dotacions dels Mossos que van identificar alguns dels nazis i van intentar identificar també alguns dels membres de l'organització.

26/10/2010 09:16 Drets i Llibertats

El militant que serà jutjat en cap cas va ser identificat aquella nit i no hi ha cap constància de què ell fos present durant els fets. Els Mossos van aprofitar l'acció prèvia a la vaga general, en què quatre persones es van encadenar en dues ETT's per identificar a aquest militant i imputar-li els delictes de desobediència i resistència sota el pretext que el reconeixien del dia dels fets. Finalment els jutjats de Sabadell han deixat en faltes les acusacions dels Mossos.

"De nou els Mossos aprofiten qualsevol pretext per tal de criminalitzar i portar a judici les persones compromeses amb la seva militància", assenyala Alerta Solidària

Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid