Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Bell-lloc d'Urgell i Figuerola del Camp decideixen sobre la independència

Bell-lloc d'Urgell i Figuerola del Camp decideixen sobre la independènciaAvui, els municipis de  Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell) i Figuerola del Camp (Alt Camp) celebren la consulta sobre la independència.

Coincidint amb la Festa Major, els veïns de Bell-lloc d'Urgell celebren la consulta. La plataforma Ben-lloc Decideix ha organitzat una Xocolatada Popular al parc de les Escoles, just abans d’anar a votar i pels més matiners. També disposa d'un servei de urna mobil, és a dir que portem la urna al domicili de la gent que no pot venir i vol votar. Per disposar d'aquest servei s'ha de notificar a la taula el mateix diumenge, i es desplaçarà una urna de vot anticipat de les 12:00 a les 15:00, al domicil.li sol·licitant.

26/09/2010 09:10 Política
La consulta  ha rebut el suport d'algunes personalitats i cares conegudes, com el del cantant de la Salseta del Poble Sec, Salvador Escribà; l'esportista Albert Folguera, i el lingüista i Premi d'Honor de les Lletres Catalanes Joan Solà, que ho va fer a través d'aquest vídeo, en què destaca el 'moment històric' que viu Bell-lloc i el país i encoratja tothom a 'fer propaganda i anar a votar, que és un acte de molta responsabilitat. Des de la plataforma també es remarca una interessant reflexió de la mà de l'Aida Palau que també fa una crida a la participació.
 
A Figuerola del Camp, l'objetiu de la plataforma organitzadora de la consulta és aconseguir una festa de la democràcia en forma d’alta participació, per tant "convidem a tots els majors de 16 anys empadronats al municipi que vinguin a exercir el seu dret a vot".
 
 
 
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid