Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Nova mobilització a Alacant contra la Reforma Laboral i per la Vaga General

“La crisi del sistema, que la pague el banquer, i no la classe obrera”. Amb aquests crits va començar dijous  passat la segona mobilització preparatòria de la Vaga General a Alacant. (veure fotografies)
Després de l'èxit de la Marxa per la Dignitat del dissabte 11 de setembre, l'objectiu de la Plataforma per la Vaga General va ser ocupar els carrers del centre d'Alacant i denunciar els responsables de la crisi capitalista. Mil tres-centes persones van secundar la convocatòria de la Plataforma, segons els organitzadors, i visitaren els locals del Banc d'Espanya, la Coepa (Confederació Empresarial de la Provinsia d'Alacant), Cívica (grup empresarial del constructor, especulador, corrupte i compra-ascensos a 1a divisió Enrique Ortiz), Banc de Santander, Suddelegació de la Generalitat Valenciana i, per acabar, la Subdelegació del Govern.

18/09/2010 12:02 Laboral
“Ni Banc Mundial ni FMI, la lluita, la lluita, és l'únic camí”. Amb aquest crit els manifestants denunciaren els responsables de la crisi i palesaren el seu compromís de treball per a garantir l'èxit en la Vaga General. Al llarg de tot el recorregut, i en els diferents parlaments que es realitzaren, la Plataforma per la Vaga General denuncià el caràcter classista i agressor contra els drets dels treballadors que han suposat totes les mesures de la Unió Europea i del Govern espanyol per tal d'afrontar la crisi capitalista.

“Contra la reforma laboral i la precarietat, vaga vaga vaga general”. De principi a fi de la manifestació l'esquerra anticapitalista de la ciutat plantejà una mobilització combativa i animosa per tal de recuperar la capacitat organitzativa, el missatge revolucionari i la consciència de classe entre el conjunt dels i les treballadores.
 
{youtube}98FvROc40RM{/youtube}
 
 
Per saber-ne més
 
 
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  5. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  6. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid