Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Mercavalencia i Mercabarna, presos pels piquets

Els piquets han aconseguit paralitzar l'activitat als principals mercats de majoristes del país. A partir de les onze de la nit desenes de piquets formats per centenars de treballadors han pres Mercavalencia i Mercabarna per impedir que els camions entressin als polígons per portar productes i carregar mercaderies.

Tot això acompanyat de les grans flamarades a conseqüència dels pneumàtics que han cremat els piquets per ajudar la seva acció. Tanmateix, la seva activitat ha tingut com a conseqüència un atropellament d'un membre d'un piquet a Mercabarna. I a València la policia ha carregat contra els piquets, ferint una persona.

29/09/2010 01:56 Laboral

A la matinada els Mossos i els Bombers han dissolt la concentració de Mercabarna, on els i les treballadores havien actuat posant tanques i pedres i cremant pneumàtics per impedir l'accés dels camions. Tanmateix, tot i que han tardat unes hores, els Mossos han reprimit la protesta per deixar passar els transportistes. Els piquets han cridat consignes contra el govern i contra el capital i en favor de la vaga general.

Per saber-ne més:

Tota la informació d'última hora a l'Agència d'Informació 29-S.

Convocatòries de vaga arreu del país

29-S: Els Països Catalans en vaga general

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid