Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'edifici "okupat" de la plaça de Catalunya esdevé un dels centres de coordinació de la Vaga

La familia Ballester, propietària de l’edifici, ja ha presentat una denúncia penal al jutjat de guàrdia per tal d’aconseguir una ordre de desallotjament. De moment, els mossos d’esquadra no hi han fet acte de presència.
 
Ahir al vespre, una gran assemblea de col·lectius, comitès de vaga i persones a títol individual van donar impuls a l’okupació de l’antiga seu del Banco Español de Crédito (Banesto) de la plaça Catalunya de Barcelona. La trobada va servir per a crear comissions destinats a enfortir el projecte fins el proper dimecres 29 de setembre.

27/09/2010 12:02 Laboral
Avui dilluns 27 de setembre a les 19h a la nau central de l’edifici s’hi ha de celebrar la reunió de coordinació dels comitès locals de vaga organitzada per l’Assemblea de Treballadors i Treballadores de Barcelona. Al capdamunt de les 14 plantes del torreó central de l’antic banc, ja hi oneja una gran bandera pirata que vol donar simbolisme a la sorpresiva acció de denúncia.
 
A la façana també hi ha aparegut un gran mural on s’hi pot llegir "Això no és crisi, se’n diu capitalisme". La familia Ballester, propietària de l’edifici, ja ha presentat una denúncia penal al jutjat de guàrdia per tal d’aconseguir una ordre de desallotjament. De moment, els mossos d’esquadra no hi han fet acte de presència.
 
 
Fotografia: Jordi Borràs
 
Per saber-ne més:
 
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid