Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
El PSC obvia les irregularitats en la tramitació del Quart Cinturó

El govern del PSC va rebutjar a la Junta de portaveus de divendres passat la moció presentada per l’Entesa per Sabadell, ERC i ICV-EUiA en relació a la tramitació ambiental de l’estudi informatiu del tram Terrassa-Granollers del Quart Cinturó.

L’Entesa ja va denunciar a finals d’agost que el Ministeri de Foment espanyol havia realitzat l’exposició pública del tram Terrassa-Granollers de manera absolutament irregular, ignorant de manera deliberada la tramitació del procediment d’avaluació ambiental d’obligat compliment.

14/09/2010 17:45 Política
El 22 d’abril el ministeri de Medi Ambient va resoldre la caducitat del procediment d’avaluació d’impacte ambiental iniciat l’any 2004 i, en conseqüència, s’hauria hagut de tornar a iniciar el procés d’avaluació ambiental, però segons l'Entesa posteriorment va rebre pressions de la Direcció General de Carreteres del Ministeri de Fomento i va accedir a convalidar la tramitació dels anys 2004 i 2005.
 
L’Entesa lamenta que el govern del PSC s’hagi negat a presentar un recurs d’alçada contra la resolució ministerial, malgrat tenir l’absoluta evidència de què la tramitació és fraudulenta, saltant-se el principi que l’administració ha de ser absolutament estricta en l’acompliment de les seves pròpies normes.
 
En aquest sentit, denuncia que el govern de Manuel Bustos s’alinea amb el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ja que la setmana passada es va negar a admetre les irregularitats de la tramitació, tot i ser plenament conscient de la manifesta irregularitat, i va assegurar que el Quart Cinturó aniria endavant amb el procediment actual.
 
L’Entesa per Sabadell considera que tant el govern municipal com el conseller Nadal abonen amb aquesta actitud el menyspreu del govern espanyol envers la legalitat i el territori. "No tan sols pretenen destruir els darrers espais naturals del nostre terme i del Vallès amb el Quart Cinturó, sinó que ho volen fer a qualsevol preu", afirma.
 
Per saber-ne més:
 
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid