Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Detenen quatre activistes que s'havien encadenat a les portes d'una ETT a Sabadell

Quatre veïns de Sabadell han estat detinguts aquest dijous a la tarda a les portes d'una ETT en el marc d'una acció per cridar a la vaga general. Segons ha informat Alerta Solidària, els quatre detinguts, alguns d'ells militants de l'Esquerra Independentista, s'han encadenat a les portes de l'oficina de l'ETT, fet que ha provocat la intervenció dels Mossos d'Esquadra i el trasllat dels activistes a comissaria.

En aquest sentit, s'ha organitzat una concentració davant la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sabadell per condemnar la detenció.

23/09/2010 19:58 Drets i Llibertats
L'acció estava organitzada per la plataforma Sabadell per la Vaga General, impulsada per diversos col·lectius amb l'objectiu d'aglutinar la resposta de l'esquerra anticapitalista contra la Reforma Labora.

Sabadell per la Vaga General es va constituir el passat dijous 14 de setembre en una assemblea celebrada al Casal Independentista Can Capablanca de la capital del Vallès Occidental i neix amb la intenció de donar una resposta de base i al marge dels sindicats majoritaris a la Reforma Laboral aprovada pel govern espanyol el passat 9 de setembre. Sabadell per la Vaga General també vol mobilitzar-se més enllà del 29 de setembre per aturar aquesta reforma.

Crònica i fotos de Vilaweb Sabadell

'Sabadell per la vaga general', una coordinadora que aplega una desena d'entitats i sindicats de la ciutat, havia convocat una concentració a la cèntrica plaça de l'Àngel per donar suport a la vaga general del proper 29 de setembre. A les cinc de la tarda una trentena de persones s'han desplaçat fins el carrer Doctor Puig, moment en qual els quatre activistes s'han encadenat a dues Empreses de Treball Temporal. Els convocants han desplegat quatre pancartes on es podia llegir "Davant les retallades socials, 29-S vaga general" o "Davant 18.000 aturades a Sabadell, vaga general" i durant gairebé dues hores han estat repartint fulletons informatius sobre els motius de la convocatòria.

Detencions

A les set de la tarda tres patrulles del Mossos d'Esquadra han entrat a les empreses 'IMAN' i 'Intempore', han identificat els joves i han tallat amb una cisalla les quatre cadenes amb les que s'havien lligat a les portes de les oficines i a les taules de l'interior. Immediatament se'ls han endut cap a comissaria i cap dels quatre ha ofert resistència de cap mena. A més dels encadenats, dos membres del Serveis Informatius Populars de Sabadell i de Vilaweb Sabadell han estat identificats pels agents de la policia autonòmica.

Concentració de resposta

En aquests moments una cinquantena de persones està concentrada a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la ciutat. El portaveu de 'Sabadell per la vaga' i el Moviment Popular de Sabadell, Oriol Sorolla, s'ha mostrat preocupat per l'estat dels detinguts i ha afirmat que 'no tenim notícies de quan declararan i tampoc la seva advocada'. Sorolla ha dit que aquesta ha estat tan sols 'la primera de les mostres de suport que l'esquerra anticapitalista a Sabadell i arreu del país farà i està fent efectives per la vaga general del proper 29 de setembre'.

 

sabadellett

 

 

sabadellett1

 


Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid