Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Centenars de persones es manifesten a Lleida contra l'abocador de residus industrials a Seròs

Lleida ha aplegat aquest migdia una manifestació contra contra l’abocador de residus industrials de Seròs que promou Dipòsits Controlats de Catalunya, tot i que aquesta setmana s'ha sabut de la paralització del projecte per part del Departament de Medi Ambient.

Més de 400 veïns de Llardecans, Maials, Torrebesses, Aitona, Almatret i la Granja d'Escarp (Segrià) s'han manifestat per l'Eix Comercial de la ciutat d'una manera festiva i reivindicativa. La marxa ha començat a la seu del Departament de Medi Ambient a Lleida on s'ha demanat la dimissió del director territorial, ja que no ha rebut a una comissió dels manifestants. Durant la marxa també hi han hagut crits i pancartes contra el cementiri nuclear d'Ascó (Ribera d'Ebre) i la central tèrmica de Mequinensa a la Franja de Ponent.

25/09/2010 22:50 Territori
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid