Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Vint municipis s´han declarat ja "moralment fora de la constitució espanyola"

La Comissió del Centenari de la Bandera Estelada que durant el 2008 i el 2009, celebrà els cent anys de l'estendart impulsat per Vicenç A. Ballester se suma a les entitats i organitzacions com la Candidatura d'Unitat Popular (CUP) que demanen a tots els ajuntaments catalans a que proclamin solemnement alguna d'aquestes declaracions.
Després de la històrica manifestació "Som una nació. Nosaltres decidim" del passat 10-J, alguns ajuntaments començant pel de Port de la Selva, Vilafranca del Penedès, Lliçà de Munt, Sant Pere de Torelló, Capellades i quinze més  (veure el llistat) s'han declarat "moralment fora de la constitució" i altres com Solsona i Mollerussa han reclamat oficialment al Parlament que convoqui un referèndum d'autodeterminació.

03/08/2010 01:18 Política

La Comissió anima que ho facin abans de la Diada i que s'estenguin com una taca d'oli, talment com fou la marea d'estelades hissades l'Onze de setembre de 2008. En aquesta línia s'ha adreçat a tots els municipis amb un model de Moció unitàri. "Ara toca fer passos ferms endavants per tal que se senti ben alt com ja hi ha una majoria a la nació catalana que exigeix plena llibertat", remarca l'entitat.

També convida a totes les entitats locals a que s'apuntin a celebrar amb un plus de solemnitat la "nostra Diada Nacional, organitzant marxes de torxes per la vetlla de l'Onze, en record als nostres herois i màrtirs d'ahir"

Llistat de poblacions que s´han declarat ja "moralment fora de la constitució espanyola":


Port de la Selva i Vilamaniscle (Alt Empordà)

Vilafranca de Penedès (Alt Penedès)

Capellades (Anoia)

Avinyó, Calders i Sallent (Bages)

Molins de Rei (Baix Llobregat)

Tarrés (Garrigues)

Sant Gregori (Gironés)

Argentona (Maresme)

Sant Pere de Torelló, Montesquiu i Sant Quirze de Besora (Osona)

Pardines (Ripollès)

Amer i Anglès (La Selva)

la Garriga, Lliçà de Munt i Tagamanent (Vallès Oriental)

 

 

 

Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid